O meni

Imam jedno priznanje za vas: Moja je životna misija pomoći ženama da zavladaju svijetom.

Ovu sam misiju posudila od svjetski poznatog, ali na žalost pokojnog vizažista Kevyna Aucoina koji mi je uzor i vječna inspiracija zbog nevjerojatnog talenta da u svakoj ženi istakne bezvremensku ljepotu sa samo nekoliko makeup proizvoda. I sama vjerujem da makeup ne mora biti kompliciran i da svaka žena može sa samo nekoliko esencijalnih proizvoda i boja istaknuti jedinstvenu ljepotu na svojem licu, te se osjećati spremnom da zaista osvoji svijet.

Redovito se usavršavam i imala sam zadovoljstvo uljepšati brojne djevojke i žene i pomoći im da zablistaju u njihovim najvažnijim trenucima.

I na kraju, smatram da ne postoji magični makeup proizvod, postoji samo dobro oko makeup artista i tehnike aplikacije prilagođene svakoj klijentici. Za postizanje bezvremenske ljepote nije potreban kovčeg proizvoda, pravi vizažisti postižu zadivljujuće rezultate s nekoliko proizvoda u čiju kvalitetu su se uvjerili te pronalaženjem najboljeg izgleda za lice i osobnost svake djevojke ili žene.

Svaka žena je lijepa i savršena upravo onakva kakva jest. Makeup vam može pomoći da tu ljepotu izrazite na kreativan i zabavan način, i da obilježite vaše najvažnije trenutke posebnim tretmanom same sebe. Počastite se kad se zaželite osjećati posebno, ali nikada ne zaboravite da ste posebne i divne i kada se ujutro pogledate u ogledalo, čistog lica sa osmjehom!

Kontaktirajte me emailom ili telefonom ili pronađite moju stranicu na Facebooku.

quotes1061