Makeup za vjenčanja

Dan vašeg vjenčanja vrlo je poseban dan i  neizmjerno je važno da izgledate najbolje moguće kako bi i vaše unutarnje samopouzdanje reflektiralo vašu vanjsku ljepotu.

Zašto koristiti usluge vizažista za vaš svadbeni makeup?

Nekoliko je razloga zbog kojih bi makeup trebao biti visoko na listi vaših prioriteta zajedno s izborom vjenčanice, cipela, nakita i fotografa:

  • vjenčani makeup mora  izgledati savršeno kako uživo, tako i na fotografijama. Svaka mladenka trebala bi gledajući svoje vjenčane fotografije za deset godina biti zadovoljna ovjekovječenim izgledom. Profesionalni makeup artist znati će odabrati i aplicirati proizvode prilagođene  potrebama HD fotografiranja sa bljeskalicom (primjerice, ono što uživo može izgledati kao prirodan look, na fotografiji može izgledati “isprano)
  • profesionalni makeup artist znati će istaknuti vaše adute a prikriti eventualne nedostatke izborom boja, tehnika nanošenja i sjenčanjem Vašeg lica, a sve u skladu s vašim željama i individualnim karakteristikama lica
  • makeup artist osigurati će trajnost i svježinu vašeg vjenčanog makeup-a korištenjem posebnih proizvoda i aplikacijskih tehnika, tako da osim nanošenja ruža ili sjajila na usne, nećete imati potrebu popravljati vaš makeup do ranih jutarnjih sati. Koristim  kvalitetnu profesionalnu dekorativnu kozmetiku: M.A.C, Illamasqua, ArtDeco, Urban Decay, NARS, INGLOT, Christian Dior, Yves Saint Laurent, Lancome, Benefit, Laura Mercier, Clinique. 
  • eliminirajte stres i brigu oko samostalnog nanošenja makeup-a na dan Vašeg vjenčanja. Preporučam Vam probno šminkanje na kojemu ćemo zajednički dogovoriti i isprobati u potpunosti kompletan makeup i riješiti Vas brige na sam veliki dan.

Ne zaboravite da također možete dogovoriti i makeup za ostale članice obitelji, kume ili uzvanice.

Pozivam Vas da prošećete mojom web stranicom, pogledate galeriju i kontaktirajte me kako biste rezervirali svoj termin i osigurali  da će Vaša vjenčana šminka izgledati onako kako ste sanjali! Ostaviti ću Vas zadovoljne s osjećajem samouvjerenosti.